Sektion
Politik
20201011-160627-A-1920x1281we

86 jobparate odenseanere har hævet kontanthjælp i årevis

86 odenseanere, der er erklæret jobparate, har været på kontanthjælp i minimum tre år. SF mener, at udviklingen er på vej i den rigtige retning, mens Konservative vil have gjort mere.
20171121-133534-L-1920x1277we3

Test dig selv: Se hvem du er mest enig med i lokal kandidattest

Nu kan fynboer, der er i tvivl om, hvor krydset skal sættes ved det kommende kommunalvalg blive klogere på kandidaternes holdning med en stor kandidattest, der ved dette valg er blevet endnu mere lokal.
VO Politikere kendte ikke problemer.00_00_19_06.Still001

Reddere fra Ambulance Syd inviteres til dialogmøde: - Det er synd, de ikke har kigget på det her noget før

I kølvandet på TV 2 FYNs dækning af de manglende reddere i Ambulance Syd inviterer den socialdemokratiske gruppe nu redderne til "dialog" om problemerne. Det er en god idé, men en der kunne være kommet før, fortæller en tillidsrepræsentant fra Ambulance Syd.
N19 VO Bagskærm.00_00_09_07.Still001

Udvalgsmedlem var ikke bekendt med situationen i Ambulance Syd

Det overrasker Ida Damborg (SF) , hvor galt det står til med bemandingen i Ambulance Syd. Problemets omfang har ikke været kendt før nu, lyder det.
Fritz Kjær

play Huller i vagtplanerne hos Ambulance Syd: Kollegerne kan ikke mere

Ambulancerne skal redde borgernes liv, men er pressede af daglige huller i vagtplanen og problemer med at rekruttere folk.
Stemmeseddel

I fire fynske kommuner kan en Venstre-stemme ende hos Nye Borgerlige

Venstre og Nye Borgerlige er i valgforbund i fire fynske kommuner. Et skulderklap, men ikke en blåstempling, siger Nye Borgerlige-kandidat.
N15 INGEST HCA Soft opening wilo ny .00_18_59_14.Still007

Utilfreds stjernearkitekt: Synlig ventilation og ujævne gulve med klappende lyd i H.C. Andersens Hus

H.C. Andersens Hus var op til åbningen 30. juni i år ramt af en række krav om besparelser på interiør, efter at budgettet på de grundlæggende konstruktioner var blevet lavet om. Den japanske stjernearkitekt Kengo Kuma var ikke tilfreds med Odense Kommunes spareplaner.
N15 INGEST HCA Soft opening wilo ny .00_24_02_06.Still006

Tidsplanen skred for H.C. Andersens Hus: Museumschef og stadsdirektør var ikke informeret

Styregruppen for H.C. Andersens Hus valgte i marts at åbne det nye museum før sommerferien trods en række mangler ved den nye attraktion. Kort før åbningen stod det dog klart, at tidsplanen var skredet yderligere. Centrale personer i kommunen og hos Odense Bys Museum blev ikke informeret om de nye problemer.
40_percent

play Efter måneders forsinkelse: H.C. Andersens Hus sætter dato på ophør af soft opening

Da H.C. Andersens Hus i juni blev officielt åbnet af dronningen, lød meldingen, at byens nye kulturelle fyrtårn ville være helt færdig i løbet af august. I dag meddeler Odense Bys Museer, at museet vil åbne fuldt ud 1. december.
IMG_9936[1] kopi

Forstadsby føler sig snydt: Huller i fitnesscentret og pladsmangel i hallen

Borgere i forstadsbyen Nørre Lyndelse undrer sig. Årslev fik 180 millioner til byfornyelse. Nørre Lyndelse fik ni til deling med nabobyen. Men Nørre Lyndelse er større tilflyttermagnet end Årslev.
Letbane

Derfor er politikerne så hemmelighedsfulde om letbanen

At politikerne holder tilbage med oplysninger om Odense Letbane, undrer flere borgere i Odense, men det giver god mening, vurderer juraprofessor.
IMG_20211013_140530

play Lilleholt mister storetå og tager orlov fra Folketinget

Den tidligere minister Lars Christian Lilleholt tager orlov på grund af sygdom og afløses i Folketinget af Mark Grossmann.
N12 ingest Flere almene boliger.00_16_59_07.Still001

play Nyt boligudspil møder skepsis i Odense: Rådmand frygter flere bydele som Vollsmose

Regeringen vil have flere almene boliger til landets største byer, og det møder skepsis fra Venstre-rådmand Christoffer Lilleholt i Odense. Han mener, at den type boliger skaber problemer for kommunen.
Se flere