Åbningsshow, Hjalmer-koncert og padelturnering: Det må du ikke glip af på Landsstævnet torsdag

Torsdag begynder Landsstævnet i Svendborg. Her får du anbefalinger fra tre forskellige, der fortæller dig, hvad du ikke må gå glip af torsdag.

Efter fem års ventetid kan Svendborg torsdag byde velkommen til DGI Landsstævne 2022.

I løbet af de kommende tre dage skal flere end 20.000 deltagere konkurrere i mere end 40 forskellige sportsdiscipliner, mens hele Svendborg står på den anden ende med arrangementer, koncerter, lokal mad, oplevelser til børn og barnlige sjæle og meget, meget andet.

Vi har bedt tre forskellige personer med tilknytning til Svendborg, idræt og Landsstævnet om et komme med deres personlige anbefalinger, så du ikke behøver gennemgå hele det 24 sider lange, tætpakkede Landsstævneprogram.

De tre er: 

Lasse Kronborg, 36 år gammel og tidligere professionel håndboldspiller i den sydfynske traditionsklub GOG, der for nylig lod sig kåre som danske mestre for første gang i 15 år.

Katrine Kæmsgaard, 33 år og bosat i Svendborg. Hun er tidligere gymnast på Verdensholdet og har flere gange deltaget i Landsstævnet.

Sebastian Raun, tidligere elev på Ringe Efterskole. Han er en del af det 5.700 personer store efterskolehold til Landsstævnet.

Her kan du se deres anbefalinger for torsdag:

Det må du ikke gå glip af torsdag

01

Lasse Kronborg, tidligere håndboldspiller i GOG

02

Katrine Kæmsgaard, tidligere gymnast på Verdensholdet

03

Sebastian Raun, tidligere elev på Ringe Efterskole

Hvis du gerne vil have det fulde overblik, kan du med egne øjne læse hele programmet ved at downloade det herunder.

document — Her kan du se hele programmet for DGI Landsstævne 2022., 0.21 MB

En af de mange ting, du kan opleve på Landsstævnet, er DGI's Verdenshold i gymnastik. Dem følger TV 2 Fyn tæt i de kommende dage.