Fem anbefalinger: Det må du ikke misse på Landsstævnet fredag

Landsstævnet i Svendborg byder fredag blandt andet på efterskolernes store show, hvor 5.700 elever fra 60 forskellige efterskoler sammen skal vise, hvad de kan. Få en håndfuld anbefalinger til fredag på Landsstævnet.

Landsstævnet er i fuld gang i Svendborg, og de mere end 20.000 deltagere og op mod 25.000 tilskuere har mulighed for at prøve sig selv af i en lang række forskellige sportsgrene.

Der er alt fra kampsporten qigong over gratis sejlture med veteranskibet Helge til e-sport, dans, riffelskydning, krolf, harpunfiskeri, kajakture og førstehjælpskurser. 

Hvis du kan finde på det, så er det sikkert muligt at prøve til det Landsstævnet.

Vi har derfor bedt tre forskellige personer med tilknytning til Svendborg, idræt og Landsstævnet om et komme med deres personlige anbefalinger, så du ikke behøver gennemgå hele det 24 sider lange, tætpakkede Landsstævneprogram.

De tre er:

Lasse Kronborg, 36 år gammel og tidligere professionel håndboldspiller i den sydfynske traditionsklub GOG, der for nylig lod sig kåre som danske mestre for første gang i 15 år.

Katrine Kæmsgaard, 33 år og bosat i Svendborg. Hun er tidligere gymnast på Verdensholdet og har flere gange deltaget i Landsstævnet.

Sebastian Raun, tidligere elev på Ringe Efterskole. Han er en del af det 5.700 personer store efterskolehold til Landsstævnet.

Her kan du se deres anbefalinger for fredag:

Det må du ikke gå glip af fredag

01

Lasse Kronborg, tidligere håndboldspiller i GOG

02

Katrine Kæmsgaard, tidligere gymnast på Verdensholdet

03

Sebastian Raun, tidligere elev på Ringe Efterskole

Hvis du gerne vil have det fulde overblik, kan du med egne øjne læse hele programmet ved at downloade det herunder.

document — Landsstævne - hele programmet, 0.21 MB