Verdensholdet og Mads Langer: Disse oplevelser må du ikke gå glip af på Landsstævnet lørdag

Lørdag er tredje og sidste dag med fuldt program til Landsstævnet i Svendborg. Få her et par anbefalinger til det, du ikke må gå glip af.

Der er fortsat fuld fart på den 28. udgave af DGI Landsstævne, der i denne weekend bliver afviklet i og omkring Svendborg.

Flere end 20.000 deltagere og op mod 25.000 tilskuere har siden torsdag enten overværet andre dyrke sport eller selv deltaget aktivt i de mange aktiviteter, der fylder byen op i disse dage.

Lørdag er den sidste hele dag på Landsstævnet, og også den er fyldt med forskellige begivenheder, smagsprøver, oplevelser og en lang række forskellige sportsgrene, inden dagen afsluttes med en række koncerter, hvor blandt andre Blæst, Anne Linnet, Mads Langer og Malte Ebert skal på scenen rundt om i byen.

Vi har bedt tre forskellige personer med tilknytning til Svendborg, idræt og Landsstævnet om at komme med deres personlige anbefalinger, så du ikke behøver gennemgå hele det 24 sider lange, tætpakkede landsstævneprogram.

De tre er:

Lasse Kronborg, 36 år gammel og tidligere professionel håndboldspiller i den sydfynske traditionsklub GOG, der for nylig lod sig kåre som danske mestre for første gang i 15 år.

Katrine Kæmsgaard, 33 år og bosat i Svendborg. Hun er tidligere gymnast på Verdensholdet og har flere gange deltaget i Landsstævnet.

Sebastian Raun, tidligere elev på Ringe Efterskole. Han er en del af det 5.700 personer store efterskolehold til Landsstævnet.

Her kan du se deres anbefalinger for lørdag:

Det må du ikke gå glip af lørdag

01

Lasse Kronborg, tidligere håndboldspiller i GOG

02

Katrine Kæmsgaard, tidligere gymnast på Verdensholdet

03

Sebastian Raun, tidligere elev på Ringe Efterskole

Hvis du gerne vil have det fulde overblik, kan du med egne øjne læse hele programmet ved at downloade det herunder.

document — Landsstævne - hele programmet, 0.21 MB