Sektion
Valg
VOXPOP

play Vælgere frustreret over krig i blå blok: - Det er en børnehave

Den hårde retorik mellem politikere, som det er tilfældet med Søren Windell (K) og Christoffer Lilleholt (V), falder ikke i god jord hos odenseanerne.
ipiccy_image (17)

Forsker får kritik af topembedsmand efter udtalelser: - Det er ikke, fordi jeg lader mig skræmme

En professors udtalelse om Odense Kommunes nye forvaltninger, fik topembedsmand til at sende kritisk mail. Og det kan være et problem, mener modtageren.
N25 Ulovlige valgplakater+VK Voxpop INGEST.11_57_42_12.Still001

Valgplakater er nu ulovlige: - Vi ved simpelthen ikke, hvor de hænger

Familie og venner hjalp Nicolai Busch Bæhrenz med at hænge valgplakater op. De afveg dog lidt fra den planlagte rute, så nu ved venstremanden ikke helt, hvor hans plakater hænger.
Windell

Eksperter kritiserer K-angreb på Lilleholt: Det er skadelig alderschikane

Angreb på en politikers alder er i samme kategori som et angreb på køn eller etnicitet, siger en forsker. Opfør dig som en rollemodel, lyder budskabet fra en digital rådgiver til Søren Windell.
ipiccy_image (9)

Ministerium afviste kommunens tanker om nye forvaltninger

To rådmænd må ikke deles om én forvaltning. Så klart var svaret fra Indenrigsministeriet, da Odense Kommune spurgte ind til, om det ville være lovligt at lade to rådmænd og to politiske udvalg deles om en forvaltning.
ipiccy_image

play Umoden, klovn, løgner: Åben krig i blå blok i Odense

Konservatives Søren Windell angriber Venstres Christoffer Lilleholt på Facebook. Angrebet kommer efter Lilleholt på tv har sagt, at Konservative har ladet sig betale for, at få nogle ekstra poster i byrådet i Odense.
(16_07) Konstituering Odense onsdag LILLEHOLT INGEST

Hård kritik mod Odenses borgmester: - Han har købt sig til magten på skatteborgernes regning

Christoffer Lilleholt (V) kritiserer borgmester Peter Rahbæk Juel (S) for at oprette to nye forvaltninger i Odense Kommune. Han kalder det for en politisk rævekage. Borgmesteren kalder kritikken en halsløs gerning.
overblikipiccy

Overblik: Sådan gik kommunalvalget i 2021 på Fyn

Hvem er blevet borgmester? Er der rødt eller blåt flertal i din kommune? Og hvad med regionen? Få et overblik over valgresultaterne, der løbende tikker ind, i takt med at stemmerne bliver talt op.
(22_22) INGEST Konstitueringsmøde fortsætter mandag JMAL VOXPOP INTV

Odenseanerne efter rådmandsuro: - Man kan jo tvivle på, om de nu holder aftalen

Sent tirsdag aften blev der præsenteret en ny konstitueringsaftale i Odense efter tre dages uro. Udfaldet blev stort set som på valgnatten, og nu er der usikkerhed om, hvorvidt aftalen nu også holder.
(15_49) Odense KONSTITUERING

Få svar: Hvad skete der på rådhuset i de tre forhandlingsdøgn?

Tre lange dage med forhandlinger er nu færdige på rådhuset i Odense. Konstitueringsaftalen er – igen – på plads og uden de store forandringer.
(47_27) Odense KONSTITUERING

Enhedslisten misser rådmandspost: - Det har været kampen værd

Enhedslisten fik ikke den ønskede rådmandspost, da kabalen gik op sent tirsdag aften. Alligevel mener partiet, at de seneste dages uro har været kampen værd.
(33_52) Odense KONSTITUERING

SF-rådmand: - Det har været et grimt forløb

Efter flere dage med forhandlinger er konstitueringsaftalen på plads i Odense. Ændringerne er få, men forløbet har været grimt, mener Brian Dybro (SF), der dog beholder sin rådmandspost.
blaablok

Konservative og Nye Borgerlige: Blå blok i Odense består trods dybe skår

Selv om Konservative erkender, at der er dybe skår i blå blok, vil de satse på at samarbejde med Venstre de næste fire år.
Se flere